В началото на този месец ви съобщихме за поредния тест на YouTube, който бе на крачка от това да прогони голяма част от потребителите на платформата. Накратко, американската компания се опита да въведе функция, която да позволи само на потребителите използващи Premium акаунт да гледат видеа с по-високо качество. Излишно е да казваме, че това предизвика сериозно недоволство и обедини потребителите в социалните мрежи.

we've fully turned off this experiment. viewers should now be able to access 4K quality resolutions without Premium membership. we're here if you have other q's

— TeamYouTube (@TeamYouTube) October 17, 2022

Изглежда от YouTube бързо си взеха поука и обявиха, че са спрели тестовете на тази функция вчера. Това бе написано от официалния акаунт на компанията в Twitter като отговор на публикация свързана с тази функционалност. Вероятно негативните мнения ще накарат платформата да преосмисли политиката си и да не въведе функцията.

Това е поредния път в който от YouTube изнервят своята аудитория, след като наскоро подобно нещо се случи заради множество реклами, които се пускаха преди началото на видео. Потребители съобщиха за до 8 реклами преди началото на видеа в платформата.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени