Какво може да направи домейн брокера за вас при сделки с домейни?

Възползвайте се от нашия опит при сделки с домейни. Ние ще изградим персонална стратегия за всеки един наш клиент, базирана на проучване и съобразена с вашите цели. Може да се доверите на Media359 като домейн брокер, защото подхождаме отговорно, действаме прозрачно и ще запазим конфиденциалност.

Нашите сделки с домейни са 100% поверителни. Считаме, че това отваря допълнителни канали за комуникация, особено с публичните корпорации. Освен ако не бъде поискано от купувач или продавач, Media359 не отчита публично продажбите си. Всички транзакции се пазят строго поверително.

Как се осъществява прехвърлянето и заплащането на домейн?

На първо място Media359 възприема много сериозно сигурността на вашите лични данни, финансови и дигитални активи. Всички транзакции и информация са 100% сигурни при нас, както и при нашите платежни партньори PayPal, Escrow, Undeveloped или Банкова институция.

Обикновенно при сделки до $500 може да използваме PayPal, а за суми на $500 останалите платежни методи. Media359, може да предложи безплатна escrow, която е включена в нашата комисионна от 15%, дължима от физическото или юридическо лице, което ни е наело да действаме от негово име.

В повечето случай прехвърлянето на домейн става бързо и лесно. Почти всички наши домейни са в GoDaddy и би било чудесно ако и вие имате акаунт там. Не се притеснявайте, дори и да нямате, винаги можете да си откриете, става за по-малко от 2 мин. В редки случай когато клиент не желае да си отвори акаунт в GoDaddy, просто ще трансферираме домейна в желан от вас регистратор. Тази процедура отнема повече време 1-10 работни дни и се заплаща такса към регистратора за подновяване на домейна за още една година.

Какви са критериите ви за качество на домейните?

В Media359 сме много внимателни при избора на домейни. Целта ни е да се позиционираме на пазара в България като „бутиков” брокер на домейни. Повечето домейни, които отговарят на нашите критерий, биха били една или две думи .com / .net / .org домейни с много месечни търсения (според инструмента за ключови думи на Google). Тези типове домейни обикновено получават трафик и имат висока стойност и полза при изграждането на електронен магазин или описват точно продукт или услуга. Някои примери за подобни домейни са BankCards.com, VeselaKoleda.com Cars.bg, Avtokasko.net и др.

Ние също така ще се радваме да видим и брандабъл домейни, които са лесни за произнасяне, лесни за изписване и по възможност са в разширението .COM. Някои примери за тези типове имена са: cookei.com, curioss.com, FAV.bg и др.

Ако имате домейни, които отговарят на тези критерий, моля, свържете се с нас и с удоволствие ще Ви помогнем.

Каква е вашата комисионна?

Ние таксуваме 15% от общата продажна цена на домейна.