Help Center

Имате Въпрос? Може би ще намерите отговора тук.

Възползвайте се от нашия опит при сделки с домейни. Ние ще изградим персонална стратегия за всеки един наш клиент, базирана на проучване и съобразена с вашите цели. Може да се доверите на Media359 като домейн брокер, защото подхождаме отговорно, действаме прозрачно и ще запазим конфиденциалност.

Нашите сделки с домейни са 100% поверителни. Считаме, че това отваря допълнителни канали за комуникация, особено с публичните корпорации. Освен ако не бъде поискано от купувач или продавач, Media359 не отчита публично продажбите си. Всички транзакции се пазят строго поверително.

На първо място Media359 възприема много сериозно сигурността на вашите лични данни, финансови и дигитални активи. Всички транзакции и информация са 100% сигурни при нас, както и при нашите платежни партньори PayPal, Escrow, Undeveloped или Банкова институция.

Обикновенно при сделки до $500 може да използваме PayPal, а за суми на $500 останалите платежни методи. Media359, може да предложи безплатна escrow, която е включена в нашата комисионна от 15%, дължима от физическото или юридическо лице, което ни е наело да действаме от негово име.

В повечето случай прехвърлянето на домейн става бързо и лесно. Почти всички наши домейни са в GoDaddy и би било чудесно ако и вие имате акаунт там. Не се притеснявайте, дори и да нямате, винаги можете да си откриете, става за по-малко от 2 мин. В редки случай когато клиент не желае да си отвори акаунт в GoDaddy, просто ще трансферираме домейна в желан от вас регистратор. Тази процедура отнема повече време 1-10 работни дни и се заплаща такса към регистратора за подновяване на домейна за още една година.

В Media359 сме много внимателни при избора на домейни. Целта ни е да се позиционираме на пазара в България като „бутиков” брокер на домейни. Повечето домейни, които отговарят на нашите критерий, биха били една или две думи .com / .net / .org домейни с много месечни търсения (според инструмента за ключови думи на Google). Тези типове домейни обикновено получават трафик и имат висока стойност и полза при изграждането на електронен магазин или описват точно продукт или услуга. Някои примери за подобни домейни са BankCards.com, VeselaKoleda.com Cars.bg, Avtokasko.net и др.

Ние също така ще се радваме да видим и брандабъл домейни, които са лесни за произнасяне, лесни за изписване и по възможност са в разширението .COM. Някои примери за тези типове имена са: cookei.com, curioss.com, FAV.bg и др.

Ако имате домейни, които отговарят на тези критерий, моля, свържете се с нас и с удоволствие ще Ви помогнем.

Ние таксуваме 15% от общата продажна цена на домейна.

You will just need to have the latest version of Elementor installed on your website to be able to use the HappyAddons.

After the subscription license expires, HappyAddons Pro will stop working. Without the license key, you couldn’t use the pro features and widgets of HappyAddons. So you need to renew your license before it expires. That’s the way to prevent the site breaking issue.


And don’t worry, we will send you a reminder through email and admin notice banner of your WordPress dashboard.

HappyAddons is a unique collection of Addons to power up the Elementor Page Builder plugin. It works with the WordPress and Elementor Page Builder to customize your WordPress blog or Business sites.