Премиерата на „Черния Адам“ бе може би най-очакваната за годината, ако не броим може би предстоящата поява на „Аватар 2“. Междувременно обаче можем официално да обявим, че новият филм на Дуейн Джонсън покори света на киното през изминалия уикенд.

У нас лентата още в първите три дни от появата си събра цели 22 698 зрители, които донесоха 289 339 лв. приход за продукцията, по данни на Националния филмов център.

„Скалата“ просто за пореден път доказа, че е една от златните кокошки на Холивуд. Той дори сам призна в социалните мрежи, че е постигнал най-големия боксофис успех в кариерата си дотук.

В световен мащаб „Черния Адам“ събра над $142 млн., по информация на Box Office Mojo. Това означава, че лятната летаргия за кината официално приключва и е време отново хората да се завърнат по местата си в салоните.

Междувременно у нас отчитаме неочаквано доброто представяне на ужасите „Усмивка“ и „Хелоуин: Краят“. Двата филма изглежда ще поостанат в програмите на кината, защото продължават на ежеседмична база да привличат по няколко хиляди зрители.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени