Връзките са колкото прекрасни, толкова и сложни, каквито са и хората в тях с цялата колоритност на личността им. Ето защо е много трудно да се даде една общовалидна рецепта за успех и щастие във връзката. Ако искате да се обвържете дълбоко и да имате сериозна връзка с партньор, с когото да създадете нещо по-трайно и истинско от просто забежка, е важно да знаете някои неща, преди да предприемете тази стъпка, пише BulNews.

Няма значение колко страхотен и невероятен ви се струва партньорът ви в началото на връзката. За да преминете на следващ по-сериозен етап е важно да знаете някои неща за него. Според тях ще прецените дали той е подходящ за по-нататъшно развитие на връзката или не.

Кои са нещата, които е добре да знаете за партньора си, преди да побързате да се обвържете?
Ето 5 от тях:

1. Къде иска да живее?

Ако си представяте живота си на различни места, това би било проблем. Представете си, че той иска да замине в чужбина, а вие не или обратното. Може да иска да живее в друг град, което за вас също да е проблем. Ако искате да обвържете животите си, първото нещо, което трябва да си изясните е къде искате да живеете.

2. Мечтае ли да бъде баща?

Този фундаментален въпрос е много важен, защото ако единият иска семейство и деца, а другият не, връзката изглежда по-скоро обречена и невъзможна. Преди да се обвържете сериозно, трябва да знаете дали той е готов да бъде баща и иска ли това. Ако вие сте на такава вълна, а той не, това би било проблем.

3. Как се справя с парите?

Обвързването се случва на много нива и колкото да не ви се иска, материалното е едно от тях. Ако ще делите живота си, ще делите и финансите си. Затова е важно да знаете как партньорът ви се справя с парите.

4. Как се отнася с майка си?

Вглеждането в детството е от значение за това да разберете що за човек е партньорът ви и какво се крие зад приятната фасада. В отношенията с майката и с родителите въобще са кодирани много подводни камъни, които впоследствие могат да се окажат голям проблем. Обърнете внимание дали е прекалено близък с майка си или пък се държи с нея прекалено агресивно. Обикновено тези две крайности подсказват, че там се крие голям проблем, който може да рефлектира върху отношенията и връзката ви.

5. Как се отнася към обслужващия персонал?

Отношението към обслужващия персонал, като сервитьорите например, също може да подскаже доста за личността на човек. Ако той се държи с тях като слуги, обижда ги, унижава ги, това определено е червен флаг за отношението му към останалите, особено към смятаните за по-нисшестоящи от него.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени