Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не беше никак доволен от съдийството на Стюарт Атуел в мача срещу Брентфорд, който неговият тим загуби с 1:3. Основните претенции на германеца са за третия гол на домакините, отбелязан от Брайън Мбемо. Нападателят влезе в единоборство с Ибрахима Конате, който остана на тревата, а Мбемо прати топката в мрежата и реши изхода на двубоя.

“Третият гол не трябваше да бъде зачитан. Опитах се да говоря със съдията, но това беше все едно да говоря на микровълновата ми печка”, каза ядосаният Клоп.

“Брентфорд успя да диктува хода на мача, заради начина, по който свиреше съдията. Правилата са раздути. Затова ситуацията е сложна. ВАР се крие зад фразата “явна и очевидна грешка”, но ние трябваше да получим обяснение”, продължи наставникът на Ливърпул.

“Имахме среща преди началото на сезона. Такива действия в наказателното поле трябва да бъдат отсъждани като нарушения, но не се случва. Не очаквам съдиите да ни помагат. Има причина Брентфорд да е толкова успешен при статични положения в атака, а не в защита. Наистина не мога да уважа решението за третия гол”, подчерта Клоп.

“Разбира се, че не съм доволен от това как се отбранявахме. Ядосан съм от начина, по който допуснахме втория гол. Поздравявам съперника. Те използваха положенията си, а ние – не”, каза още германецът.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени