Председателят на Съдийската комисия към Българския футболен съюз Виктор Кашай коментира изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов по негов адрес. Само преди няколко дни босът на най-стария столичен клуб се нахвърли върху съдиите след победата над Септември (1:0) в мач от 13-ия кръг на българския шампионат.

"Хич не се сещам Сватбата млад съдия ли беше? Или този другият, дето ни отряза главата? Моля ти се. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов, не знам какъв да го нарека, пише нарядите – нито ги знае, нито ги познава. Делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев даже са го извадили от делегатството – достоен и можещ човек. Идва един от унгарската пуста и ти казва, че Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат съдии. Михайлов е виновен за това, че е сложил този Касай. А Касай като са го сложили трябва да си гледа работата принципно, а не да се чеша по Будапеща и да ни праща тук един… Да кажа ли точно какво? Няма да кажа", каза тогава Стефанов относно Виктор Кашай.

Той от своя страна коментира изказването на президента на Славия по следния начин:

"Моята работа е да работя със съдиите и аз не се меся в работата на другите хора. Всеки може да си говори, каквото иска, но той със сигурност не е запознат със ситуацията такава, каквото е. Ако някой иска и е толкова заинтересован, може да дойде да прекара една седмица с мен, за да види как точно аз работя. Понякога многото говорене не помага на българския футбол".

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени