Към журито на „Звездите в нас“ снощи се присъедини световноизвестен актьор. Холивудската звезда Клейтън Норкрос, познат като първия актьор, изиграл Торн Форестър в култовия телевизионен сериал „Дързост и красота“, зае място на пети извънреден член в журито, заедно със Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев.

Специалният гост не скри възхищението си от таланта на участниците в българското музикално шоу. „Страшно много ми хареса процеса, много ми хареса шоуто. Много е хубаво това, че насърчавате новите таланти. Имате такава дарба, която да дадете на държавата си!“, развълнуван бе Клейтън Норкрос.

Зрителите на NOVA видяха и последните пет отбора, които претендираха за останалите две места в четвъртфиналите на музикалната надпревара. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън, Миро, Кристина Агилера и Шер бяха петте звезди, имитирани от участниците на сцената на „Звездите в нас“. Журито отреди напред да продължат отбор „Миро“ и отбор „Кристина Агилера“.

„Емоционален съм и си давам сметка колко много труд сте вложили. Знам колко време отнема и колко талант. Нашето мнение е, че това беше една от най-силните вечери до сега! Вие направихте истински спектакъл, направихте шоу. Накарахте ни да се гордеем с това колко талантливи хора има в България!“, каза Виктор Калев минути преди да обяви финалното решение на съдиите.

Двата отбора спечелиха симпатиите на журито с имитаторските и певческите си заложби. Христина, Теодора и Естел от отбор „Кристина Агилера“ плениха публиката и журито с изключителни гласове, артистични умения и завидните танцови способности. „Нямаше как да стоя на едно място. Поразихте ме! Не мога да повярвам“, каза Клейтън Норкрос след изпълнението им.

В образа на Миро се превъплътиха хореографът Александър, актьорът Йордан и лекарят Мартин, които бяха уловили всяко движение и мимика на Миро и успяха да завладеят сърцата на зрителите в студиото. „Едно към едно, все едно слушахме Миро. Вие имахте неговия блясък в очите – ето това е отбор“, не скри вълнението си Виктор Калев след имитацията.

Първи на сцената тази вечер се качиха Венета, Деница и Михаела като отбор „Ейми Уайнхаус“ и дадоха едно невероятно начало на вечерта. След тях публиката стана на крака след имитацията на Надежда, Христина и Донна, които влязоха в кожата на идола си – Уитни Хюстън. Вечерта беше и подобаващо закрита с енергията на Маруся, Яна и Кристина, които пресъздадоха великата Шер.

Минути преди финала със специално писмо от продуцента Маги Халваджиян, водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов съобщиха на журито изненадваща промяна – четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в състезанието два отпаднали отбора. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев признаха, че са щастливи и затруднени едновременно.

Зрителите на NOVA ще разберат кои отбори се завръщат на бляскавата сцена в следващите два епизода на „Звездите в нас“. По време на четвъртфиналите, полуфиналите и финала на „Звездите в нас“ решението кой ще продължи напред ще взима единствено публиката в студиото на предаването. Със специално гласуване в четвъртфиналите тя ще трябва да каже кои пет от осемте отбора ще изпрати на полуфинал. Членовете на журито ще коментират всички изпълнения, но без право на глас.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени