Три българки буквално изправиха на крака холивудската звезда Клейтън Норкрос, познат ни като Торн Форестър в култовата телевизионна сага „Дързост и красота“.

Участниците в последното издание на "Звездите в нас" се представиха феноменално, но правилата диктуват, че напред в надпреварата продължават само два от пет тима. Отбор "Кристина Агилера" повече от заслужено триумфира на сцената на музикалното предаване, спечелвайки сърцата на публиката и разбира се на журито, чийто специален член тази седмица беше именно Клейтън Норкокс, пише dariknews.bg.

Изпълнението им на парчето "Fighter" на няколко пъти остави актьора буквално с отворена уста.

Трите изпълнителни запалиха невиждано кълбо от енергия на сцената, което помете всички по пътя си и накара цялото жури да танцува в екстаз. "Направо ме поразихте, не мога да повярвам!", обяви развълнуван Клейтън Норкрос.

Отбор "Кристина Агилера" даде една от най-сериозните заявки за спечелване на шоуто, което следващата седмица преминава в следващата си фаза – а именно започва състезанието между всички финалисти от началото на "Звездите в нас". И голямата изненада – четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в състезанието два отпаднали отбора.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени