Oсвен епични битки и много екшън, в „Игри на волята 4“ виждаме и личности. Личности, които впечатляват или отблъскват със своите характери. А освен с характери, не можем да си изкривим душата и да не признаем, че участниците впечатляват и с безупречна визия.

Днес ще обърнем специално внимание на представителите на силния пол. Отдавна е ясно, че за да е секси един мъж, той трябва да притежава много повече от визия, пише vesti.bg. Поведението на мъжа може дори да го изстреля на първо място в класацията по сексапил, особено ако към външния вид добавим и още нещо – романтична душа, чувство за хумор, доброта и още нещо.

Предлагаме ви една субективна класация на най-секси мъжете в „Игри на волята 4“:

5. Георги – младежкият сексапил

С крехките си 21 години, Георги вече е пленил сърцата на хиляди фенки. Републиканският шампион по плуване впечатлява с младежкия си чар, чувството си за хумор и уникалната си непринуденост.

Нека да добавим към всичко това стегнато тяло, красиво лице и добра форма. И така Георги неизбежно печели петото място в класацията.

4. Цветан – секси добряк

34-годишният финансов брокер е мечта за всяка жена, която харесва високи мъже. Цветан е не просто висок, а направо гигант. Със своите 215 сантиметра височина, той може да накара всяка жена да се чувства като малко и крехко създание до него.

А в погледа му се чете много доброта. Освен всичко, участието му в „Игрите“ показва, че Цветан ще направи всичко за жената на сърцето си. Остава само да се надяваме, че сърцето му няма да е вечно заето от съотборничката му – Виктория.

3. Гого – мистериозен и секси

25-годишният шампион по калистетика определено печели женските сърца по един уникален начин. За да е в тази класация, ясно е, че външният му вид е привлекателен, а силата, която демонстрира на терена няма как да не подкоси женските крака. Това, което го отличава обаче е онази мистериозност, която излъчват не много мъже.

Той говори малко, но казва нещата точно и право в целта. Упорит е, не бяга от отговорност и е от онези мъже, които са силни както тялом, така и духом. Напълно е заслужил третото си място в класацията.

2. Алекса – секси романтик

25-годишният сърбин пленява женските сърца с чаровна усмивка и големи мускули. Но не само. Той притежава две от най-секси чертите на характера – романтичен е и е забавен. Единственият минус е, че е зает.

Любовта му с Елица е вдъхновение за редица жени. Коя дама не търси такъв мъж до себе си – чаровна усмивка, забавни лафчета и голямо сърце, което да е само за нея. Алекса заслужава второто място в класацията ни, че дори е кандидат и за първото.

1. Валери – истински мъж

И все пак първото място отива при 23-годишния студент от София, който за съжаление отпадна от играта. Валери впечатли с прекалено много качества, за да не получи златния приз в импровизираната класация.

Той е красив, добре сложен и силен. Освен всичко, Валери демонстрира добро и смело сърце, грижовност, искрена усмивка, професионално умение за флирт, отдаденост и още много. За момента ги е демонстрирал към друга участничка в „Игрите“ – Фейгин. Но безспорно всяка жена може да мечтае за мъж, който да я гледа така, както Валери гледа Фейгин.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени