Тийнейджъри пребиха до смърт мъж във видинско село, съобщават от областната дирекция на МВР във Видин. Сигналът за случилото се е подаден вчера в 14.15 часа. Двама жители на Гъмзово съобщили в полицията за нанесен побой над човек от селото им, което се случило късно вечерта на 1 януари. Също така на 2 януари около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си.

Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие. Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието. Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Видин.

В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите установили четири момчета от селото.

С полицейска мярка за срок до 24 часа задържали трима непълнолетни – на 15, 16 и 17 години. На малолетен – 10-годишен, е предоставена полицейска закрила. По случая е образувано следствено дело по описа на окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени