Шампионът в лека категория на WBA Джервонта Дейвис, който бе арестуван миналия вторник по обвинения за домашно насилие, изкара себе си жертва в ситуацията, при която Ванеса Посо – майка на дъщеря му, извика полицията. Двамата не живеят заедно, а впоследствие Посо обяви, че е прибързала с обаждането и не е имало насилие.

„Никога не съм докосвал майката на детето ми, нито на ши..ата ми дъщеря. Луди ли сте? Аз не съм чудовище. Твърде дълго мълчах. Нямам медиен отбор или Пи Ар, добър адвокат или говорител. Нищо такова. Точно затова правя това сега. За да изчистя името си“, обяви Джервонта Дейвис в Инстаграм. Пост, който в последствие бе премахнат.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Shade Room (@theshaderoom)

Според боксьора, който в събота трябва да защитава титлата си в лека категория срещу Ектор Гарсия, Ванеса Посо се обадила на полицията, защото той отказал да и даде „своя камион“.

„Това момиче слагаше лай.а на четката ми за зъби. Представете си. Лай.а от памперса на дъщеря ми. Не исках да разказвам такива неща, но трябва да изчистя името си“, допълва Танка Дейвис.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени