Съдба! На Жерар Пике най-вероятно ще се наложи да носи екип с надпис "Шакира" два пъти седмично. Причината: вицекапитанът на "Барселона" трябва да спазва договора на клуба с известна музикална платформа. Спонсорът на каталунците иска отборът да рекламира популярни изпълнители, а Шакира е избрана за фланелката на "блаугранас".

Според авторитетния испански журналист Мойсес Лоренс, не могат да бъдат правени изключения по споразумението.

Все още никоя от страните не е коментирала, така че предстои да разберем дали Пике наистина ще облече фланелка, промотираща жената, чието сърце разби наскоро.

Най-изненадващата футболна раздяла на годината беше потвърдена в началото на юни. Колумбийската певица заяви, че е дошъл краят на отношенията ѝ с футболиста. Тогава, в кратко съобщение до медиите, тя помоли за разбиране и призова да не се нарушава личното пространство на семейството ѝ, най-вече заради децата.

Шакира и Пике започнаха своята връзка преди 12 години. Смята се, че искрата е пламнала на световното първенство през 2010 г., когато колумбийката изпълняваше химна. Двамата имат две деца – Милан и Саша.

Испанските медии разкриха, че двойката е прекратила връзката си заради изневяра на Пике. Две са версиите коя е новата жена в живота му – 20-годишна хостеса или майката на съотборника му Гави.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени