Венецуелската суперзвезда Корайма Торес обяви, че слага край на брака си с колумбийския актьор Николас Мотнеро след 25 години съвместно съжителство, пише "Телеграф".

Слуховете за раздялата на изпълнителите сe въртят от няколко месеца в медиите в Латинска Америка, но досега нямаха официално потвърждение. В свое интервю обаче Корайма Торес призна за разрива между нея и Монтеро, но обясни, че двамата остават близки.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">“Es un regalo”: Coraima Torres (<a href="https://twitter.com/CoraimaTorresD?ref_src=twsrc%5Etfw">@CoraimaTorresD</a>), de ‘Enfermeras’, habla de su esposo Nicolás Montero (<a href="https://twitter.com/Bartelbyl?ref_src=twsrc%5Etfw">@Bartelbyl</a>)<br> <a href="https://t.co/DzzctBqNpr">https://t.co/DzzctBqNpr</a> <a href="https://t.co/KQcGH0xjRb">pic.twitter.com/KQcGH0xjRb</a></p>&mdash; Pulzo (@pulzo) <a href="https://twitter.com/pulzo/status/1432732918435176449?ref_src=twsrc%5Etfw">August 31, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Корайма и Николас сключиха брак през 1996 г. – две години след като се запознаха на снимачната площадка на сапунената опера "Мечти и огледала". Двойката има син на име Ману.

"Разводът ни не означава, че не поддържаме връзка, че съм престанала да го обожавам и вече не сме приятели", изповяда се актрисата, която отказа да разкрие точните причини, довели до развода ѝ с Николас Монтеро.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="es" dir="ltr">Coraima Torres y Nicolás Montero llegando a nuestra fiesta de lanzamiento. <a href="http://t.co/ZR8ZFEI50A">pic.twitter.com/ZR8ZFEI50A</a></p>&mdash; Prisstin (@prisstin) <a href="https://twitter.com/prisstin/status/406238510128308224?ref_src=twsrc%5Etfw">November 29, 2013</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

"Нужни са двама, за да се влюбите, както и за да се разделите. Няма повод да заявява, че се е случило заради нещо конкретно, не, това е осъзнат избор, който направихме, въпреки че прекарахме 25 щастливи години заедно. Николас е много важен за мен, нямам съмнения, че и аз за него, но беше време", коментира изпълнителката, прочула се у нас с ролята си на Касандра от едноименната теленовела.

"Двамата оставаме свързани, а Николас може да направи всяка жена щастлива", заяви звездата по адрес на вече бившия си съпруг, на когото дари един от бъбреците си, за да може актьорът да се подложи на животоспасяваща операция.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени