Не се виждах в Министерски съвет. Мисля, че там трябва да отиват хората, които са по-подготвени от мен, и имат по-добро и подходящо образование, за разлика от мен и от Бойко Борисов. Това каза Слави Трифонов пред Тошко Йорданов в рубриката "Нещо лично" по Телевизия 7/8.

"Това са алчни хора с невъобразима жажда, което е по-силно от всичко, което притежават за власт. Не може да ги спреш, това не можеш по никакъв начин да го спреш. Властта, парите и славата са за хора, които не ги щат. Само тези хора могат добре да оперират с тези дяволи.

Властта и парите са за хора, които ги искат, като ги консумират, и после като наркотик започват още повече да ги искат", каза още Трифонов.

"Това е изумителен наркотик, тези три дявола колкото повече ги искаш, т.е. колкото повече ги взимаш, толкова повече ги искаш. Това е нещо като някакъв политически хероин, властта, славата и парите, това е нещо, което те побърква, това е наркотик 100%. Аз нямам никакво намерение да се разболявам, не стига, че съм болен от толкова други неща, а сега и да се разболявам от тези наркотици", допълни Слави.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени