Най-логично беше Кристиан Вигенин да бъде избран за председател на Народното събрание. Това каза бившият министър на енергетиката Румен Овчаров в предаването „Денят на живо“ по NovaNews.

Защо „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ не го подкрепиха. И ГЕРБ не събраха смелост да го подкрепят, което щеше да бъде знак за тяхната промяна. И „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ започнаха спекулациите, че БСП е с ГЕРБ. БСП подкрепи Вежди Рашидов, за да може да има Народно събрание и то да разгледа бюджета и част от проблемите, с които ще се сблъскаме през зимата. „Демократична България“ и „Продължаваме промяната“ ще се гушнат с ГЕРБ, не за да защитават националните интереси, а за да се скрият зад паравана на евроатлантическите ценности. БСП гласува с ГЕРБ, за да защити националните интереси на страната, отбеляза Овчаров, цитиран от novini.bg.

По думите му досега България не е пратила оръжие за Украйна, защото БСП е участвала в управлението. С „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ БСП бяха партньор в едно правителство, което можем да наречен антикорупционно. Няма как зад параванчето на евроатлантическите ценности да крием какво се случва в България 12 години. ГЕРБ и ДПС създадоха този модел на задкулисие. Корнелия Нинова беше права днес като каза, че проблемите, които вълнуват хората, са инфлацията и как хората ще изкарат зимата, добави още бившият министър на енергетиката.

Според него идеята за две тарифи за цената на тока е нелогична.

Премахването на НЕК ще се отрази с увеличение. Няма никаква логика битовите потребители да излизат на либерализирания пазар, смята Овчаров.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени