Декларациите винаги получават внимание в Народното събрание. Ще бъде добър повод за дебати, ако бъде разгледана. Нашите политики сме ги заявили отдавна. Хората видяха коя партия на какви политики държи. Това каза в интервю за "Още от деня" депутатът от "Продължаваме промяната" Радослав Рибарски.

По думите му, "Продължаваме промяната" не са се фиксирали над никакви комисии. "Тези разговори предстоят. Да видим какъв подход ще бъде избран. Тогава ще преценим които комисии са жизнено важни. Не броят, а работата в комисиите е по-важното. Не сме обсъждали да се отказваме да бъдем председатели", посочи депутатът.

Той коментира и двете тарифи за ток за битовите потребители. "Тази идея беше разгледана от нас, заедно с КЕВР. Идея, която лансирахме и по време на предизборната кампания. Начинът, по който служебното правителство се опитва да я приложи, не е начинът, по който я виждаме. Искахме да дадем възможност на КЕВР да определи какви са поносимите нива, каква трябва да е квотата, до която да се потребява по-евтина енергия. Виждаме по-прозрачен диалог с всички страни, за да се постигне реално работещ механизъм", посочи Рибарски.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени