Вече не е възможно да се прекрати войната на Русия срещу Украйна на масата за преговори. Путин е изнасилвач, който изисква жертвата да признае в съда, че всичко е било по любов. Това изявление в интервю за УНИАН направи бившият депутат от Държавната дума на Руската федерация Дмитрий Гудков.

„Масата за преговори не е подходяща за тази ситуация. Все едно изнасилвач, който вече е пребил и изнасилил жертвата си, като осъзнава, че тя сега ще отиде в полицията, да ѝ предложи преговори. Какви преговори с терорист, който никога не държи на думата си?", смята бившият депутат.

Според Гудков Путин иска да каже, че четири региона са влезли в състава на Руската федерация и териториите са освободени от „нацистите“. А руският президент иска Украйна да признае Крим за част от вражеска държава. Тоест кремълският диктор има нужда „изнасилената жертва да каже в съда, че е било по любов“.

Украйна отказа да води дипломатически разговори с агресора, докато Владимир Путин е на власт. Това решение беше взето на заседание на Съвета за национална сигурност и отбрана, а на 4 октомври президентът Володимир Зеленски го въведе в сила.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени