Гласът на Лили Иванова накара залата в Културния дом в Сандански да вибрира, а присъствието ѝ на сцената покори южната публика. Снощи примата на българската естрада изпълни песни, докосващи струни на душата, което личеше по развълнуваните лица на хората в залата, предава БТА.

Концертът в Сандански е част от националното турне на певицата и музикантите от „Li Orchestra”. Специално за музикалното събитие бяха дошли нейни почитатели и от Петрич, Гоце Делчев, както и от други населени места в региона.

„Боготворя я, не изпускам неин концерт, за мен тя е кумир! Възхищавам се на нейната енергия, на позитивизма, себеотрицанието, трудолюбието, тя е най-голямата“, сподели Мария Котларска от публиката пред изданието.

Лили Иванова бе посрещната на крака и с бурни овации в Сандански. Заедно с музикантите от „Ли Оркестра“ – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка); Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон); Иван Йорданов – Чери (китари); Христо Михалков (бас китара); Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и с беквокалите – трио „ЛаТиДа“, певицата изпълни „Без контрол“, следвана от „Чуй душата ми“, „Този свят е жена“, „Невероятно“. След изпълнението на „Искам те“, жена от публиката изрази емоциите си с думите „Богиня е!“, а „За тебе бях“ изправи цялата зала на крака.

Последвалите „Щурче“, „Детелини“ и „Панаири“ накараха стотиците в залата да танцуват, а аплодисментите между песните бяха нестихващи. В края на концерта те показваха решителността на публиката да чуе „още“ и „още“.

Като тътен от буря бе реакцията на почитателите в Културния дом в Сандански, когато примата и музикантите се върнаха на сцената, за да прозвучи песента „Ветрове“. Почитателите в залата извикаха и втори път на бис певицата, която изпълни за тях „Предупреждение“.

С обещание към публиката си тръгна Лили Иванова от Сандански, че ще дойде отново.

Концертът в Сандански е 24 поред от националното турне на певицата, което започна на 14 април от родния ѝ град Кубрат и на което БТА е медиен партньор. Предстоят концерти в Хасково, Ловеч и Шумен. Следващите спирки от турнето са още Русе, Добрич, Смолян, Кърджали, а кулминацията е концерт на 4 декември в зала "Арена Армеец" в София.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени