Продайте Вашите Домейни

Възнамерявате да продадете или размените някой от домейните си? Свържете се с нас и ще получите безплатна оценка без никакви ангажименти за продажба към Media359 . Предлагаме справедливи цени за всички домейни и продажбата на домейни с нас е лесен и бърз процес. Ще се възползвате от опита, който сме придобили от покупката и продажбата на дигитални активи през последните 5 години.

Процесът е лесен, пишете ни с информацията за домейна си. Вие избирате какво да направите, след като получите нашата оценка.

Целта ни е да минимизираме стреса от продажбата на домейн, възползвате се от нашата огромна база данни от клиенти по целия свят, които купуват домейни. Нашият екип по продажбите ще работи с всички усилия от ваше име и ще направи всичко по силите си за да намери точния купувач за вашия актив.

Също така е възможно да размените някой от домейните си, за да намалите разходите по закупуване на следващия си дигитален актив от Media359. Стойността на текущия Ви домейн може да бъде приспадната от цената на на желания от вас. По този начин ще направите покупката си много достъпна, това ще ви даде възможност да изберете по-висококачествен домейн на по-ниска цена.

За да получите безплатна оценка на домейн се свържете с нас. Ако желаете да научите повече за това как функционира процесът на покупка и продажба ни пишете. Може да ни откриете по всяко време на bonin@media359.com. Ще се радваме да сме полезни и да отговорим на всички ваши въпроси.

Комисионна: Нашата комисионна е 15% при завършване на продажба.

Escrow: За да защитим всички участващи страни, транзакците ще бъдат обработвани от Escrow.com. В изключителни случай и само при съгласие на всички страни, могат да се вземат предвид други решения.

.