Продажба на уеб сайтове собственост на Media359.com

Продажба на уеб сайтове! Това не е нещо ново за Media359.com. Искрено се надяваме, че ще бъде също толкова успешно, колкото и нашият домейн бизнес.

Ако трябва да сме честни, продадох първият си уеб сайт преди 7 години ( HelloMyHoliday.com ). Няколко години по-късно дойде и продажбата на HotelsJobs.co.uk, като това ме подтикна отново да вложа усилие в тази ниша.

Надявам, се че по-долу ще откриете това от което имате нужда. Нашите уеб сайтове са с внимателно подбирани домейни и вярвам, че няма да останете разочаровани от покупката си.

Предлагаме customer service на световно ниво и нямаме нито един лош отзив от клиенти. С нас може да сте сигурни, че сделката ще мине по възможно най-добрият начин.

Cars359.com

Уеб сайт за новини и ревюта на автомобили

Уебсайта е подходящ за авто ентусиаст, разполагащ с няколко часа седмично за създаването на нов контент. Автомобилите винаги са привличали аудитория. С всички тези премиери на нови модели няма да имате липса на новини и автомобили за които да пишете. Cars359.com е добре оптимициран и всички страници са индексирани в Гугъл.

Като начини за монетизация смятаме, че би било удачно да се спрете на директна реклама, спонсорирани ревюта, както и Гугъл Adsense.

Move6.com

Уеб сайт на транспортна фирма

Move6.com е работещ уебсайт от 18 месеца на транспортна фирма регистрирана в Англия. Домейнът преди това е бил притежание на една от най-големите фирми за премествания в Европа ( Move24.com ). Това от своя страна води до разпознаваемост и доверие в клиента. С .сом разширение този бизнес може да бъде опериран от всяка точка на света.
В конкретния случай за продажба е само уеб сайта ( името на фирмата е различно ). Оборота на фирмата от тази дейност за периода е над £30 000, като основно тя е извършвала транспортни услуги като подизпълнител на други фирми от бранша.

НА ЕДИН ИМЕЙЛ РАЗСТОЯНИЕ

За въпроси относно конкретен уеб сайт или просто се интересувате от цената. Моля не се колебайте да ни пишете по всяко време.