Иван Куцаров, политолог

Минавам само да напомня на 8-9 от най-възмутените народни представители от ДБ и ПП, че когато през 2014-та Вежди Рашидов бе избран с гласовете на РБ за Министър на културата нямаха проблем да са народни представители в коалиция ГЕРБ/РБ, министри, както и членове на политическите кабинети на различни министерства заедно с него. Наздраве!

Димитър Стоянов, юриста и анализатор

Дочувам, че фенове на „промяната“ и ДБ са говорили нещо за „Мултигруп“. И се сетих за една дописка в „Капитал“ от 11 август 2001 г. за рождения ден на „Мултигруп“.

Където гост е Бойко Рашков – това видно лице на „промяната“, настоящ техен депутат и вечен кандидат за шеф на КПКОНПИ.

Стоян Радев, режисьор

Понеже от ПП не знаят, но някой им е казал, че Вежди Рашидов е бил близък до „Мултигруп“, то нека не спират да са любознателни, защото нататък разказът продължава: стражът на морала Бойко Рашков също е бил, техният коалиционен партньор Слави Трифонов също е бил и въобще, тъй като „Мултигруп“ е фирма на комунистическата държавна сигурност, техният любим съюзник БСП също е бил, а пълният с агенти инициативен комитет на избрания от тях президент също е бил.

Ако извинението за някои пропуски в информираността е, че лидерите на ПП са били в чужбина, то тези на ДБ са си били тука… Но – не, това не може да бъде извинение за български политици, а и най-вероятно всичко знаят, просто избирателно забравят и си затварят очите, за да им върви “нулевата толерантност към корупцията”.

Емил Томов

Не знам дали знаете, но Вежди Рашидов беше един от малкото депутати, които си драха ризите за липсата на Митрофанова в парламента. Но като говорим за Мултигруп, освен него, има и други замесени с Илия Павлов, също и собственикът на ПП и ДБ, както и знакови лица от лансираната политическа „промяна“.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени