Шефовете на Хебър са имали много интензивни дни, след като стана ясно, че италианецът Фулвио Пеа повече няма да бъде треньор на пазарджиклии. Те са предложили поста на доскорошния национален селекционер Ясен Петров. Той любезно е отклонил предложението, но не категорично, като може отново да бъде потърсен след Нова година, пише sportal.bg.

Имало е оферта и към Николай Киров, който обаче предпочете да застане начело на Берое, който ще изведе днес именно срещу Хебър. Водени са били разговори и с Димитър Димитров, който обаче е отказал, както и на другия новак в елита Спартак (Варна). Херо все пак помага на бившия си асистент Тодор Киселичков.

След отказа на всички изброени специалисти, от Хебър са се спряли на помощника на Пеа – Владимир Манчев. Към момента той има 5 мача до края на годината, за да запази поста си. Става дума за домакинството на Берое днес, това на Ботев (Пд), гостуването на Септември, домакинството на Локо (Пд) и гостуването на ФК ЦСКА 1948. Ако след тези срещи Хебър не е мръднал от 14-тото място нагоре, най-вероятно след Нова година пазарджиклии ще имат нов треньор.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени