Петър Бакърджиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на деца. Спортният журналист не си губи времето и вече има трето дете от нова жена. Настоящата половинка на Пепи се казва Кристина Иванова и е видимо по-млада от него.

„Той е мачото на bTV. Действа с размах при жените и бързо се сдобива с наследници. Грижи се за положителния прираст на нацията“, коменитарха шеговито колеги на бившия баскетболист.

Кристина има дете от първия си мъж, а преди броени дни дари репортера на bTV с дъщеричка Бориса. Прясната майка е завършила Техническия университет в Габрово, а в момента учи „Финанси“ във ВУЗФ.

Спортният журналист крие новата си жена. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца – Гергана Гунчева, която обаче отиде в bTV през лятото. Двамата пак се събраха, но само като колеги.

Те се разделят след двегодишни опити да съхранят семейството си, като през това време Петър се влюбил в Кристина, пише "Уикенд". Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно: „Нашите отношения стават все по-добри. Аз го обичам като приятел и баща на децата ми. Те не усещат раздялата ни твърде много, защото живеят поравно и при мен, и при него“, признава къдрокосата блондинка. Двамата бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с жените и все дели легло със засукани красавици. Той имаше кратка афера с Виктория Петрова, но двамата бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният журналист се залюби с Гергана Гунчева и ѝ направи две деца.

Днес има нова млада и красива жена, която го дари с дъщеричка. Плейбоят успешно върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 жени.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени