По случай Професионалния ден на брокера, който се отбелязва на 30 октомври, Национално сдружение Недвижими имоти (НСНИ) – браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти организира за осми пореден път Национална конференция Inspire to higher под надслов „Въздействието на очакваното и непредвидимото“. Събитието ще се проведе на 28 октомври 2022 г. в конферентна зала „Витоша“ на Парк Хотел Витоша.

Очакваме участници от всички сегменти, свързани с недвижими имоти в страната, заинтересовани лица, партньорски браншови организации, държавни и местни институции, международни гости, журналисти и медийни партньори. Основните теми на събитието са:

1. Нарастване на напрежението – инфлация, лихвени проценти, политическа нестабилност, вероятност от рецесия – какво очаква Европа?

2. Наемният пазар – пазар на лошите практики или потенциал за истинските професионалисти.

За първи път по покана на Национално сдружение Недвижими имоти в България ще гостува Цолт Сцеренсес „Zola“ – един от водещите лектори на Американската асоциация на реалторите NAR, лектор на годината за 2021 г. и член на Съвета на директорите на NAR за 2022 г., лектор и консултант на екипи за една от най-големите световни компании за недвижими имоти Keller Williams Realty.
Зола пристига в България специално за празника на професионалние брокери и агенти на недвижими имоти и VIII-матa национална конференция Inspire to higher.

На 28.10.2022 г. като част от Конференцията той ще проведе 4-часово обучение на тема „NEGOTIATION/ВОДЕНЕ НА ПРЕГОВОРИ“.
Специално за членовете на НСНИ на следващия ден – 29.10.2022 г., Зола ще изнесе 4-часов затворен семинар на тема „LEADERSHIP PUZZLE/ ПЪЗЕЛЪТ НА ЛИДЕРСТВОТО“.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти и международни представители на бизнеса.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени