Наскоро GMC обяви сервизна акция за всички автомобили от модела Terrarins произведени между 2010 и 2017 година. Проблемът, който е установен от американските власти се състои в това, че фаровете на споменатите автомобили светят твърде силно и могат да заслепят насрещно движещи се автомобили и по този начин да предизвикат опасна ситуация на пътя.

В отговор на това, GMC обяви сервизна акция, която се състои в поставянето на „апликация за фарове, която ще гарантира, че фаровете не надвишават ограничението от 125 cd.” Според Tire Meets Road, процедурата отнема 12 минути и включва още почистване на фаровете и използване на шаблон, който да гарантира точното поставяне на апликацията.

На теория това би трябвало да разреши проблема, но първите собственици преминали през сервизната акция веднага използваха интернет пространството, за да се оплачат от нея. Така наречената „апликация“ всъщност е парче матирано тиксо, което се поставя върху фаровете, за да „омекоти“ заслепяващия лъч. Някои собственици се запитаха какво ще се случи с това парче тиксо след няколко години, а други го сравниха с поставянето на лепенка върху рана.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени