Бивш футболен треньор в Калифорния беше осъден на над 155 години за малтретиране на дете в продължение на шест години.

Доживотният затвор на 39-годишният Исус Антъни Магана от Окснардидва идва след предишна присъда, включваща множество обвинения за сексуално насилие и извършване на непристойни действия с малко дете, казват от окръжната прокуратура на окръг Вентура.

На 7 септември Магана беше осъден за пет обвинения за незаконни действия срещу дете на 10-годишна възраст или по-малко, четири обвинения за утежнено сексуално насилие над малолетен и седем обвинения за непристойни действия върху дете под 14-годишна възраст. Тези обвинения са отделно престъпление.

Съдията от Върховния съд на окръг Вентура Дерек Д. Малан прочете присъдата в сряда, след като жури призна Магана за виновен по всички обвинения. Магана отрече и пледира невинен за всяко престъпление.

Магана е бил футболен треньор в Американската младежка футболна организация (AYSO) в продължение на няколко години, включително период между 2013 г. и 2019 г., когато са извършени престъпленията с една и съща жертва, съобщиха от шерифската служба в окръг Вентура.

Съдът нареди на Магана да плати обезщетение на родителите на жертвата, както и, че не трябва да се свързва "лично, по пощата, по телефона или по друг начин пряко или косвено".

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени