Никога не сме имали условия за участие в коалицията с ПП, за нас е важна каузата – дали искаме промяна или да продължи да се случва това което ставаше 30-32 години. Това обяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Настимир Ананиев, кандидат-депутат от ПП.

Една от битките, които водя от 2015 година е вдигане на прага за ДДС, успяхме да се преборим и това стана законодателство. Това подпомага целия микро и малък бизнес.

ГЕРБ са в разпад, не гледайте социологията, а това, което става на терен. Те все още държат местната власт, който не го разбира, значи не следи българската политика. Кметовете са се превърнали във феодали. В момента, в който ГЕРБ загубят местната власт те ще останат 150 000 – 200 000 човека, категоричен е Ананиев.

В момента тече огромно купуване на гласове, надявам се МВР да пресече тази практика и на 2 октомври да не се случи това нещо.

На въпрос: Може ли да бъде възстановена старата четиристранна коалиция, Ананиев отговори: За съжаление не виждам такъв вариант с ИТН, те предадоха българския избирател и летните протести. ИТН бяха Троянски кон, те не искат да променят нещо.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени