Риалити героинята от “Игри на волята” Марешка Бардем се сгоди. Еротичният модел получила годежен пръстен с диамант на стойност 20 000 лв. от новия си любим, писа „Телеграф“. Красавицата сподели новината с последователите си в мрежата. Предложението дошло като гръм от ясно небе за нея.

„Връзката ни е от само два месеца, така че когато той ми предложи, аз останах много изненадана, но и много щастлива“, сподели пред “Телеграф” красавицата. Предложението било съпроводено от 101 червени рози. Засега двамата не са планирали детайлите по сватбата, но и не бързат с това. Новият любим на хубавицата е доста по-възрастен от нея, но в негово лице тя най-накрая открила истинската любов.

„Досега имах синдрома на майката, която е разделена със сина си. Все си намирах гаджета, които бяха по-млади от мен, за да имам за кого да се грижа. Те не го разбираха правилно и постоянно бях използвана, понасях обиди и разочарования, но това се промени с появата на новия ми мъж“ разказва още тя.

Половинката на Марешка за разлика от всички други досега се грижи за нея и постъпва отговорно към връзката им. Годеникът ѝ я подкрепял във всичко. Това са и причините, поради които тя бързо го обикнала. Двамата вече дори живеят заедно.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени