Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви, че ако подкрепят дейността му като държавен глава, беларусите ще живеят заможно и спокойно. Той говори днес на съвещание за формиране на Общобеларуско народно събрание и промени в изборното законодателство, предаде ТАСС.

"Искате ли да минете през беда – заповядайте. Ваша воля – вървете. Но искате ли спокойно да вземате душ, децата си да изкъпете с топла вода, вкъщи да ви е топло, да има газ, петрол, да можете нещо да хапнете сутрин и вечер, да се облечете с топли дрехи – ако това е, което искате, може и така. Тогава стискайте зъби – и напред, правете каквото ви казвам", цитира думи на Лукашенко изданието "СБ. Беларус днес".

Президентът припомни, че е възложил на шефовете на силовия блок в страната да организират специални срещи с населението, за да разяснят военнополитическата ситуация в Беларус и в чужбина. "Не искам да сте сплашени. Искам просто да бъде осведомен народът за всичко онова, което става, почти сто на сто открито. А после нека народът решава", добави Лукашенко.

Източник: ТАСС

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени