Лионел Меси изглежда, че ще продължи кариерата си в ПСЖ на фона на всички слухове, че планира завръщане в Барселона, пенсия или дори трансфер в Близкия Изток. Фабрицио Романо днес съобщи, че е постигнато устно споразумение с клуба за подновяване на контракта помежду им.

Настоящият ангажимент на звездата на „парижани“ е до края на сезон 2022/23, но в близките седмици се очаква да бъдат изгладени подробностите за новата му заплата и срок в договора.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Lionel Messi and Paris Saint-Germain have verbal pact to continue together. <a href="https://twitter.com/hashtag/PSG?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#PSG</a><br><br>There will be a new meeting with his camp to discuss length of contract, salary and more.<br><br>Nothing signed this week, no rush as the plan is already clear: Messi will continue in Paris. <a href="https://t.co/OAEgWA58cX">pic.twitter.com/OAEgWA58cX</a></p>&mdash; Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) <a href="https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1610306855086989314?ref_src=twsrc%5Etfw">January 3, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Мнозина обаче се опасяват, че Меси може да последва съдбата на Кристияно Роналдо, като откаже да приеме факта, че дните му на терена са преброени. Португалецът дори се изпокара с всички в Манчестър Юнайтед, за да се озове в крайна сметка в Саудитска Арабия.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени