Мидълзбро официално представи новия си старши-треньор в лицето на легендата на Манчестър Юнайтед – Майкъл Карик.

41-годишният бивш английски национал за пръв път в кариерата си получава доверието, за да бъде отговорен за всички най-важно в един от най-големите клубове на „острова“.

„Наистина се вълнувам да съм тук и да бъда част от клуб с толкова дълбока история и традиции. Мидълзбро е първият професионален клуб, с който съм играл, когато бях на 9 години, така че усещането е специално да се завърна тук, като старши-треньор“, бяха първите думи на Карик след назначението си.

Друга именита фигура ще бъде негов помощник – Джонатан Уудгейт. Той бе начело на младежите до 18 години, но сега ще бъде дясната ръка на своя бивш съотборник от националния отбор.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The club is delighted to announce the appointment of Michael Carrick as Head Coach 🤝<br><br>Welcome to <a href="https://twitter.com/hashtag/Boro?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Boro</a>, Michael! 🔴⚪️ <a href="https://twitter.com/hashtag/UTB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UTB</a></p>&mdash; Middlesbrough FC (@Boro) <a href="https://twitter.com/Boro/status/1584538046170636294?ref_src=twsrc%5Etfw">October 24, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени