Левски ще продължи да държи Здравко Димитров под око и през пролетта. В момента крилото играе под наем в Спартак (Варна) и направи силни мачове през първия полусезон. Той изигра 11 двубоя за “соколите”, в които вкара едно попадение и направи три асистенции. 24-годишният футболист внесе острота и скорост в атаките на варненци и един от най-силните му мачове бе именно срещу Левски (2:2). След края на кампанията Спартак може да го откупи, но последната дума за трансфер ще има Станимир Стоилов.

Именно Мъри “замрази” Димитров през миналата година заради проблеми извън терена и заедно с Димитър Костадинов бе изхвърлен от първия състав. Сега освен доброто му представяне, крилото може да получи помощ и от настоящия си треньор при “соколите” Димитър Димитров. Известно е, че Херо и Станимир Стоилов поддържат отлични отношения и наставникът на “сините” няколко пъти е споделял, че често обсъждат теми, свързани с футбола.

Новият треньор на Спартак може да даде препоръка за Здравко Димитров и той да бъде реабилитиран на “Герена”. Крилото вече публично се извини на Стоилов за постъпките си и заяви, че иска отново да облече синия екип, за да покаже, че има място в тима. Той изигра общо 69 мача за столичани във всички турнири, в които отбеляза три гола.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени