В нашия парламент в момента има една най-голяма коалиция – коалицията на вредните неща. Това каза за обзорното предаване "Това е България“ на Радио "Фокус“ Кузман Илиев – икономически и политически анализатор.
"Те сядат веднага на една маса като трябва да продадат националния ни интерес за Македония. За тях не е никакъв проблем да се видят партиите и да си стиснат ръцете, че трябва да харчат повече – това малко преди да започне парламентът – да се трупа дълг, тоест нещо изключително вредно. Гледам, че се оформя коалиция за това как България трябва да влиза във войната в Украйна. Някакви хора се подхихикват, че едва ли не това е невъзможно. Ако продаваш оръжие, разбирам – всички продават, но да даваме, това означава, че взимаме страна. Не случайно президентът зае достойна позиция – няма русофили и русофоби, има българофили. Ако стане най-страшното, България ще пострада
най-много. От това, което виждам от хората, които имат потенциал да управляват държавата, слава богу, че няма да управляват те. Като виждам как служебната финансова министърка предлага един много разумен и стабилен бюджет, бие
камбаната и казва: "Тръгнали сме към една дълга пропаст“, като виждам как президентът, с тежък риск за политическата си кариера, през приема на едни българолюбиви мерки, по-скоро си казвам, че е по-добре, че тези хора не са се разбрали още“, коментира той.
Според Кузман Илиев правителство ще има, дори и да не е сега. "Евроатлантическата коалиция вече започва да се оформя“, добави той.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени