Защото никой диамант не може да бъде по-скъп от тазобедрената кост на майка ви, нали? Мултимилионерката, инфлуенсър и бизнес магнат Ким Кардашиян съобщи, че е казала на лекарите на майка си Крис Дженър да запазят костите ѝ, след като Крис е претърпяла операция на тазобедрената става, тъй като планира да направи бижута от тях, предаде life.dir.bg.

Майката на Кардашиян и матриархът Крис Дженър е имала планирана операция на тазобедрената става в 5-ия епизод на "Кардашиянките", излъчен по Hulu на 20 октомври. По време на епизода Крис разкри, че Ким е отправила много странна молба към лекарите, извършили операцията.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Kim Kardashian Wants to Make Jewelry Out of Kris Jenner&#39;s Bones <a href="https://t.co/yrSsPGnaoR">https://t.co/yrSsPGnaoR</a></p>&mdash; E! News (@enews) <a href="https://twitter.com/enews/status/1583089913356247040?ref_src=twsrc%5Etfw">October 20, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Когато разказва за инцидента на другите си дъщери Кайли Дженър и Клои Кардашиян, Крис казва: "Ким помоли лекарите да ѝ запазят костите ми след операцията, за да може да си направи бижута от тях".

Кайли Дженър, сестрата на Ким, която е милиардерка и управлява собствена успешна бизнес империя, нарече молбата на сестра си "странна", а майка ѝ потвърди отговора ѝ, като заяви, че това е "страшно".

Въпреки "странната" молба към лекарите, Ким действаше като чудесна система за подкрепа на майка си и околните по време на операцията и остана оптимист докрай.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени