Калин Терзийски явно е способен на всичко, за да привлече вниманието тогава, когато се нуждае от него. Дори и да… умре! Точно такава информация преди часове потресе последователите му в социалните мрежи.

"Калин Терзийски умря днес и нека Бог да прости неговата грешна душа". Това гласи последния пост на писателя, който не само, че шокира приятелите му, но и предизвика вълна от изказване на съболезнования.

"Как е възможно човек да си прави шега с това?!?", недоумява Facebook последователка на писателя. А в друг коментар директно му заявяват: "Сега какво – броиш колко хора ще тъгуват и на колко ще липсваш ли?! Не дърпай дявола за опашката и не си играй с такива неща, защото не е редно", пише "Блиц".

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkalinnikol%2Fposts%2Fpfbid0pQnJJsnF8PvBGgDmU8oZPQco1MygFPdjqGez5U3gmngg16n2hWjRicKvpmkrP9d1l&show_text=true&width=500" width="500" height="149" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени