Бургаски пожарникари се озоваха със свои снимки на календар, който има кауза. Те заснеха фотосесия с кучета от приюта в Бургас, като на календара всеки един от огнеборците позира с куче от приюта.

Снимките са направени на плажа в Бургас, както и в студио, а целта е да се призоват хората да си вземат домашен любимец от общинския приют, където повечето кучета са изоставени на улицата от своите стопани.

"Приехме идеята с усмивка, с желание, с мотивация и общото мнение беше, че трябва да помогнем, да дадем всичко от себе си и да стане една добра кауза", коментира пред БГНЕС пожарникарят Валентин Валентинов.

Огнеборците се шегуват, че не мислят да последват примера на австралийските пожарникари и да направят по-провокативен календар.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAustralianFirefightersCalendar%2Fposts%2F3232385530347686&show_text=true&width=500" width="500" height="616" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

"Акцентираме на други наши достойнства! Не че бихме отстъпили на тях, но гледаме нашите календари да бъдат по-изискани и с определена кауза", настоя гл. инспектор Асен Асенов.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.vbox7.com/emb/external.php?vid=12ffe227b7" frameborder="0" allowfullscreen allow="autoplay; fullscreen"></iframe>

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени