СЪЗДАВАМЕ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ИНТУИТИВНИ WORDPRESS УЕБ САЙТОВЕ, КОИТО ВОДЯТ ДО РЕЗУЛТАТИ

Как можем да направим допирът Ви с WordPress по-добър?

В Media359 разбираме, че за да бъде успешен, уебсайтът трябва да бъде лесен за поддръжка и актуализация, както и лесен за използване, така че клиентите ви да могат да намерят точно това, от което се нуждаят.

Инвестираме време, за да гарантираме, че нашите уебсайтове са лесни за възприемане и интуитивни, така че  да се фокусирате максимално върху най-мощните си инструменти за продажби и маркетинг.

Предлагаме грижа за вашия уеб сайт, дори и да не е създаден от нас. Осигуряваме поддръжка на WordPress достъпно по имейл или телефон, за да не прекъсвате работата си.

Агенция само за домейни и WordPress

Нашият екип е специалист по WordPress. Ние избрахме да се фокусираме само върху една платформа и да гарантираме постоянно високо качество. Предпочитаме непрекъснато да носим една диня под мишницата си, вместо да се борим с две или повече. 

Предлагаме  решения, които са съобразени с вашите изисквания и са проектирани да максимизират възвръщаемостта на инвестициите.

Вярваме в истинско партньорство с клиенти и работим усилено, за да гарантираме, че вашият WordPress дизайн отговаря на вашите точни изисквания и нужди.

С нашите услуги няма дългосрочни ангажименти или сложни договори – просто рентабилен и гъвкав начин за постигане на вашите цели.

Защо да изберем WordPress?

WordPress е фантастична, универсална система за управление на съдържанието (CMS), която се използва от десетки милиони уебсайтове в световен мащаб.

Това е платформа с отворен код, което означава, че всеки може да я използва, за да създаде блог или уебсайт. Тя има хиляди теми и плъгини, които могат да се използват за персонализирането на вашия уеб сайт до функционалността и дизайна, които ви подхождат.

Поради относително простата си структура, уеб сайтовете на WordPress често могат да бъдат създадени бързо и на по-ниска цена, отколкото при други CMS. Той също така има ясен интерфейс, който улеснява добавянето и актуализирането на съдържание.

Поради всички тези причини ние сме големи фенове на WordPress.Това е проста, рентабилна CMS, която почти всеки може да използва ефективно.

Все пак повече от 65 милиона уеб сайта по света са избрали да използват WordPress.

HItrans.co.uk

Фирмен уеб сайт на транспортна компания. Държава: Англия

Travelagi.com

Туристическа агенция специализирана в нестандартни и екзотични пътешествия. Държава: България

MariaBonin.com

Онлайн магазин посветен на виното и аксесоари за вино. Държава: България

Уеб сайт за продажба cars359.com

Cars359.com

Онлайн медия на автомобилна тематика, създаваща ангажиращ дигитален контент. Държава: България

YesCans.com

Фирмен уеб сайт на компания за рециклиране на алуминиеви кенове. Държава: Англия

Move6.com

Фирмен уеб сайт на транспортна копания. Държава: Англия

NamesBefore.com

Онлайн магазин за продажба на дигитални продукти. Държава: Англия

InhalerMagazine.com

Журнал за респираторни заболявания, насочен предимно към пациентите. Държава: България

Забравете какво знаете за WordPress, ние го улесняваме още повече. Искате ли да знаете как?