СЪЗДАВАМЕ ЛЕСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И ИНТУИТИВНИ WORDPRESS УЕБ САЙТОВЕ, КОИТО ВОДЯТ ДО РЕЗУЛТАТИ

Как можем да направим допирът Ви с WordPress по-добър?

В Media359 разбираме, че за да бъде успешен, уебсайтът трябва да бъде лесен за поддръжка и актуализация, както и лесен за използване, така че клиентите ви да могат да намерят точно това, от което се нуждаят.

Инвестираме време, за да гарантираме, че нашите уебсайтове са лесни за възприемане и интуитивни, така че  да се фокусирате максимално върху най-мощните си инструменти за продажби и маркетинг.

Предлагаме грижа за вашия уеб сайт, дори и да не е създаден от нас. Осигуряваме поддръжка на WordPress достъпно по имейл или телефон, за да не прекъсвате работата си.

Агенция само за домейни и WordPress

Нашият екип е специалист по WordPress. Ние избрахме да се фокусираме само върху една платформа и да гарантираме постоянно високо качество. Предпочитаме непрекъснато да носим една диня под мишницата си, вместо да се борим с две или повече. 

Предлагаме  решения, които са съобразени с вашите изисквания и са проектирани да максимизират възвръщаемостта на инвестициите.

Вярваме в истинско партньорство с клиенти и работим усилено, за да гарантираме, че вашият WordPress дизайн отговаря на вашите точни изисквания и нужди.

С нашите услуги няма дългосрочни ангажименти или сложни договори – просто рентабилен и гъвкав начин за постигане на вашите цели.

Защо да изберем WordPress?

WordPress е фантастична, универсална система за управление на съдържанието (CMS), която се използва от десетки милиони уебсайтове в световен мащаб.

Това е платформа с отворен код, което означава, че всеки може да я използва, за да създаде блог или уебсайт. Тя има хиляди теми и плъгини, които могат да се използват за персонализирането на вашия уеб сайт до функционалността и дизайна, които ви подхождат.

Поради относително простата си структура, уеб сайтовете на WordPress често могат да бъдат създадени бързо и на по-ниска цена, отколкото при други CMS. Той също така има ясен интерфейс, който улеснява добавянето и актуализирането на съдържание.

Поради всички тези причини ние сме големи фенове на WordPress.Това е проста, рентабилна CMS, която почти всеки може да използва ефективно.

Все пак повече от 65 милиона уеб сайта по света са избрали да използват WordPress.

MariAsNatureToys.com

Колекционерски кукли, илюстрации и още от Българският артист Мария Асенова.

Hawelios.com

Фирма за почистване на соларни панели. Държава – България

DNCbrands.com

Домейн брокер, фирмен сайт за продажба на домейни. Държава -Англия

MariaBonin.com

Онлайн магазин за продажба на вино и аксесоари за вино. Държава – България

InhalerMagazine.com

Специализиран информационен сайт за белодробни заболявания. Държава – България

YesCans.com

Специализиран бизнес за рециклиране на алуминиеви кенове. Държава – Англия

Travelagi.com

Уебсайт на туристическа агенция Travelagi, специалист в луксозни и нестандартни ваканции. Държава – България