Мнозина вярват, че „да, разбира се“ и „не, благодаря“ са основните правила в едно приятелство. Отношението, свободно от осъждение, е основен принцип на едно здраво другарство. В края на краищата, как бихте могли да отворите сърцето си и да изразите най-дълбоките си страхове и емоции, ако приятелите ви ви критикуват остро?

И все пак има някои хора, които правят точно това, така че нека да видим кои зодиакални знаци са склонни да се подиграват и никога да не спестяват нищо дори на най-близките си приятели.

Водолей

Водолеите може да не искат да бъдат злобни, но те държат на изключително високи стандарти. Вероятно затова се чувстват длъжни да се сравняват с другите хора или по-точно да омаловажават техните постижения, дори това да са техните най-близки приятели. Тъй като обикновено са брутално честни, Водолеите не се сдържат и често казват направо, че смятат дадено решение на свой приятел за погрешно или лошо. Те са склонни да му се подиграват за изборите в живота, без обаче преди това да са му дали добри съвети.

Дева

Повечето Деви имат самодоволно отношение и са склонни да критикуват другите, смятайки се за по-мъдри и по-способни от тях. Думите на Девата могат да са много жлъчни и обидни, но странното е, че те не смятат, че правят нещо нередно, като изразяват мнението си, нищо че нараняват чувствата на близките си приятели. За разлика от Водолея обаче, Девата поне е склонна да дава съвет преди погрешната стъпка на свой приятел, с надеждата да го разубеди. Ако той обаче не я послуша, тя после ще бъде безмилостно критична.

Овен

Дори когато става дума за приятели, на които държи, Овенът е сприхав и не притежава почти никаква толерантност и чувство за такт. Следователно, ако му се обадите обзети от безпокойство, когато се тревожите какво сте направили погрешно в една връзка или дори по отношение на кариерата си, той ще ви каже направо всичко, което смята, че не е наред с живота ви, като ще вмъкне и леки подигравки. Той няма да изпита никаква милост към вашите чувства, пише Tialoto.bg.

Козирог

Козирозите са доста завистливи, когато видят, че приятелите им се справят по-добре в живота от тях. Следователно в техните комплименти би се усещала известна злоба, тъй като те винаги се стремят да бъдат по-добри от близките си и то във всичко. Бъдете внимателни, когато признавате недостатъците си пред човек от този земен знак, защото може да ви отвърне с присмех и дори със слабо завоалирани обиди.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени