Ние сме с вас в началото на пътуването Ви и ще бъдем вашият личен Домейн Брокер.

В Media359 имаме повече от 5 години опит при покупко – продажбата на домейни. През годините изградихме много силни връзки в цялата индустрия и извън нея. Редовно получаваме “свежи” домейни, така че перфектното “име” може да се появи по всяко време. Ако търсите специфичен домейн, моля, не се колебайте да се свържете с нас всеки ден от седмицата.

Като Ваш Домейн Брокер ще направим всичко по силите си, за да получите подходящия за вас домейн. Вие от своя страна ще имате възможността да се съсредоточите върху важните неща в бизнеса Ви.

Попълнете формата за връзка, опишете всички подробности, и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да потвърдим, че сме получили запитването Ви.

 

Споделяме нашия опит

Много често ни задават въпроса “какво е перемиум домейн” и защо домейнът е толкова важен за добрият старт на всеки един бизнес.

Премиум домейна е актив, който е кратък, запомнящ се, лесен за изписване и придава стойност или решава проблем за потребителя. Премиум домейните най-често са с разширение .COM.

Тези домейни се търгуват на по-висока цена от обикновенните, защото чрез тях се постига незабавно разпознаване на бранда или продукта. Те улавят директен трафик около ключовата дума и също така притежават някой характеристики, отличаващи ги от останалите. За съжаление тези домейни отдавна вече са изкупени и могат да бъдат намерени единствено и само на вторичния пазар.