е водещ брокер на домейн. Ние не сме огромна компания, но правим огромни неща! Запознайте се с нашия екип тук. Считаме себе си за „бутикова“ брокерска фирма и предлагаме нива на облсужване, които трудно ще намерите в България. Събрахме уникална комбинация от таланти и ресурси, за да използваме силата на онлайн медиите и да ви помогнем да осъзнаете пълния потенциал на домейните и бизнеса си в интернет.

Media359 е може би най-добрият независим брокер на домейн в България! Ние внасяме ликвидност в неликвидния, но много ценен клас активи: Premium Domain Names. Свързваме купувачи и продавачи по цялата планета; от Европа до Америка, Германия или Испания; назовете държава и ние правим бизнес там.

Media359 е част от DN Creative Limited, oснована през 2011 г. В Обединеното Кралство от сегашния главен изпълнителен директор, Димитър Бонин. Ние предлагаме ликвидност на собствениците на домейни, които искат да продават имената си бързо на цени на едро, както чрез изкупуване от наша страна, така и чрез нашия домейн бюлетин. За нашите клиенти, които притежават премиум активи, ние предлагаме нашата първокачествена брокерска услуга.

На пръв поглед Media359 може да изглеждат като всеки друг уебсайт за продажби на домейни, но не се заблуждавайте! Помислете за нас като продължение на вас или вашия бизнес. В Media359 предлагаме лично обслужване както на корпоративни, така и на частни собственици на домейни. Ние сме бързи, гъвкави и надеждни и винаги държим очите и ушите си отворени за нови възможности и партньорства.

Ние сме вашият личен брокер на домейни

Имате ли домейни, за които знаете, че биха били чудесни за бизнес или за друг краен клиент, но не знаете как да се обърнете към тях? Media359 е вашият личен брокер на домейни и имаме решение за вас. Ние предстваяме вашите домейни директно на пазара и към крайните потребители, които могат да получат най-голяма полза от тези имена и следователно да платят цена, която има смисъл за всички.