Втората номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България” тества паметта на Безстрашните и Супергероите. Състезателите получиха задачата да запомнят поредица от цветове, които водещата Ралица Паскалева им показваше, а след това трябваше да повторят. От шестимата останали играчи на финалната права, единствено Джаферович успя да посочи правилната комбинация и така донесе победата на Безстрашните, които се спасиха от номинации.

Спокойствието в Стопанството беше разклатено след преминалия съвет на Непобедимите, а неочакваната номинация на Георги от капитана Мирослава се превърна в причина за разгорещен разговор. Стратегиите в племето на Супергероите продължиха, а Виктория се опита да привлече Фейгин в тяхната коалиция, поставяйки младата състезателка по фигурно пързаляне пред дилема кого да подкрепи.

По-късно същата вечер загубата на Супергероите ги събра край огъня на племенния съвет, където двата лагера в племето отново сблъскаха мненията си. Фейгин не предаде своята коалиция и застана зад гърба на най-близките си хора, изпращайки Цветан на Арената. Заедно с него в битка за спасение срещу Генчо и Георги от Непобедимите ще се изправи съотборникът му Илиян.

Ще се разединят ли още повече Супергероите след номинациите? Ще разрешат ли Илиян и Цветан конфликта си на Арената? Кой ще отпадне още в битката за спасение и кои трима ще се изправят един срещу друг в елиминация – зрителите ще разберат днес в 21:00 ч. по NOVA.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени