Изключително грозни сцени се разиграха по време мача между Костенец и Левски (Долна баня) от 6 кръг на софийската Източна „А“ областна група. Двубоят беше прекратен девет минути преди края заради бой между футболистите и нахлули на терена фенове. В резултат на мелето един от играчите бе ударен силно в лицето и нокаутиран.

При резултат 1:0 в полза на гостите от Долна баня домакините получиха право да изпълнят корнер. Последва меле в наказателното поле на Левски, в което се включиха и фенове. Те не само замеряха терена с бутилки и подръчни средства, но и нахлуха на терена.

Особено активен беше човек от агитката на Костенец, който навлезе в игрището, въоръжен със знаме, и с пръта започна да налага играчи и други лица, намиращи на терена.

В резултат на това съдията Георги Иванов прекрати мача преди неговия край. Очаква се решението на Дисциплинарната комисия съм зоналния съвет на БФС в София да се произнесе и да наложи наказания.

Срещата между Костенец и Левски (Долна баня) е битка за върха в класирането. До момента двата тима имаха по пълен актив от 15 точки след пет изиграни мача.

Боят започва 1 час и 46 минути след началото на видеото.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени