Неравен женски сблъсък се разрази на Арената във "Фермата", а една от участничките падна с 1 на 9 и се прибра у дома. Мениджърката Мирела беше смазана от конкурентката си – бившата лекоатлетка и настояща домакиня Аксения, която събира погледите на мъжете в стопанството и дразни много от жените с атрактивния си външен вид.

Топ красавицата на риалитито влезе в битката без да трепне и показа майсторство, въртейки и брадвата, и триона, пише life.dir.bg. Изключително грациозна беше и стрелбата ѝ с пясъчни торбички. Въпреки че Мирела беше по-неподготвена и претърпя серия от загуби, усмивката не слезе от лицето ѝ. Докато беше в състезанието за 100 000 лева, тя се доказа като най-позитивния участник – работеше здраво, избягваше конфликтите и носеше на майтап.

"Много е важно, когато падаш, да падаш с достойнство. Във "Фермата" си подарих приключение и свърших това, за което бях дошла – да се рестартирам и да разбера кои са истинските неща в живота", каза Мирела на сбогуване, а съфермерите ѝ от отбор "Нови надежди" я изпратиха със сълзи на очи.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени