Хиляди привърженици на Левски се питаха защо един от любимците им Илиян Стефанов не е на терена в битката на "Герена" срещу пловдивския Локомотив (1:1).

Ето я причината за отсъствието на героя от вечните дербита, пише БЛИЦ.

Ситуацията с травмата на Илиян съвсем не е толкова безобидна. В поредица от мачове Стефанов получаваше зверски ритници по краката, но стоически издържаше и не издаваше стон както биха направили някой разглезени звезди с космически заплати.

Глезенът на Стефанов се издул като футболна топка след мача със Септември. Наложило се младокът да ходи всеки ден на процедура, за да спадне оттокът, но за съжаление на сините фенове, състоянието не се подобрило, въпреки огромното му желание да помогне на съотборниците си.

Според наши източници, Стефанов уведомил треньорското ръководство за проблема навреме, като честно признал, че няма как да помогне на тима, тъй като подутият глезен ограничава движението му.

Станимир Стоилов проявил необходимото разбиране и предприел рокада, като мястото на Стефанов срещу Локомотив бе заето от Марин Петков.

Надеждите на синия щаб са Стефанов да се върне още следващата седмица ни синия килим, а самият той също прави всичко необходимо, за да се възстанови и да радва синята публика с техничните си изпълнения.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени