Капитанът на Реал Мадрид Карим Бензема даде интервю за клубния сайт, след като в понеделник спечели “Златната топка”. Нападателят разкри, че е имал три големи мечти в живота си и е успял да ги осъществи.

“От дете имах три мечти: да купя дом на майка ми, да подпиша с Реал Мадрид и да спечеля “Златната топка”. Много се гордея с постигнатото”, сподели Бензема.

“Познавам отлично Карло Анчелоти. Той е невероятен треньор и ми вдъхва много увереност. Позволява ми да играя футбол. Преди всеки мач ми казва, че очаква от мен да направя разликата и да победим, но го прави без да ме поставя под напрежение. Помня, че един ден ме попита колко гола мога да вкарам за един сезон и дори се хвана на бас, че ще отбележа поне 50 гола”, разказа французинът.

“Обратът срещу ПСЖ? Насладих се на този момент. Не мога да ви издам неща от съблекалнята, но ще кажа, че дадох абсолютно всичко от себе си, за да помогна на отбора. Беше наистина красиво да вкарам три гола и после да спечелим Шампионската лига”, върна се няколко месеца назад нападателят.

“Да вдигнеш пет пъти трофея от Шампионската лига… това е история. Знаем колко трудно е да се стигне до финала, а какво остава да го спечелиш. Реал Мадрид е огромен клуб, най-добрият в света. Затова и винаги побеждаваме във финалите”, каза Бензема.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени