IpotechniKrediti.com – ПРОДАДЕН
Cookei.com – ПРОДАДЕН
Travelagi.com – ПРОДАДЕН
DriveawayInsurance.com – ПРОДАДЕН
Expozy.com – ПРОДАДЕН
outsourceEU.com – ПРОДАДЕН
Profitino.com – ПРОДАДЕН
TheEmojis.com – ПРОДАДЕН
TheFoodArt.com – ПРОДАДЕН
webBGteam.com – ПРОДАДЕН
Workwear.io – ПРОДАДЕН

Домейн Портфолиото на Media359

Media359 разполага с налични около 150 домейна по всяко време, предимно инвестираме в .COM домейни, но също така поддържаме и няколко .CO.UK, .IO, .NET и .BIZ домейна. Повечето от тях може да видите в Undeveloped, където основно продаваме, но при интерес от ваша страна може да Ви бъде изпратен актуален списък с наличните домейни по всяко време.

За да получите пълния лист с домейни, моля свържете се с нас директно.

Нашата Философия При Инвестирането в Домейни

Много от ранните ни дни като домейн инвеститор бяха използвани за закупуване на домейни свързани с моя бизнес (транспорт и логистика) Купувах имена в определени ниши, които представляваха интерес за мен.

Как домейни са били използвани преди 7 години и как можете да се възползвате от тях сега са две различни неща. Разширенията бяха ограничени, паркирането на домейни беше доходоносно и търсачките третираха домейни по различен начин. Това, което купуваме сега и колко плащаме, се е променило, но нашият подход не е.

 

Подхода ни към инвестирането в домейни е доста семпъл

Купувам само имена, които мога да визуализирам като реален сайт/бизнес.
Купувам ниши, които познавам. Не преследвам трендове…

Ако купуваме е за да се развиваме, гледам на потенциалните дългосрочни ползи за бизнеса.
Винаги става дума за качество, а не за количество, опитвам се да мисля като крайния потребител
Не инвестирам пари, които ми трябва, за да плащам сметките си.
Придържам се предимно към .COM, но купувам и GTLDs, когато видя, че крайните потребители изграждат бизнеса върху такъв тип домейни.
При новите GTLD, търсим кратки домейни с ключови думи, където самата ключова дума е част от по-дълъг домейн в традиционните TLD-та.

Наред с нашето портфолио имаме и изградени връзки с над 2500 домейнъра и брокери по цял сват, ние редовно получаваме “свежи” домейни, така че перфектният домейн може да се появи по всяко време. Ако обаче имате предвид конкретен домейн, моля, не се колебайте да се свържете с нас всеки ден от седмицата.