КАКВО ППРЕДЛАГАМЕ В СФЕРАТА НА ДОМЕЙНИТЕ?

Ние работим чрез солидна глобална мрежа, за да ви предложим изключително ниво на персонализирано обслужване и професионален опит.

Наред с нашето портфолио имаме и изградени връзки с над 2500 домейн инвеститори и брокери по цял сват. Редовно получаваме “свежи” домейни, така че Вашият перфектен домейн може да се появи по всяко време. Ако обаче имате предвид конкретен домейн, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Бързина

Всички домейни притежавани от нас са качени за продажба в DAN.com. DAN.com е най-иновативната и лесна за ползване платформа за продажба на домейни в момента. Обикновено всички транзакции се приключват за по-малко от 24 часа.

Сигурност

Всички наши домейни са качени за продажба на платформата DAN.com. Те предлагат услуга ESCROW, за която не дължите нищо. Всички такси се заплащат от Media359 (DN Creative LTD), така че НЯМА допълнителни такси за Вас.

Възможности

Купете или наемете перфектния домейн директно от Media359 (DN Creative LTD). Благодарение на DAN.com можете да изберете план за плащане между 1 и 12 месеца.

Конфиденциалност

Можете да бъдете сигурни, че ще останете анонимни. Независимо дали сте закупили име на домейн от нас за $ 600 или за $ 60,000. Вашата поверителност е наш приоритет.

Help Center

Имате въпроси? Вероятно ще намерите отговорите на някои от тях тук >>>

Знаем, че хубавите домейни означават добър и успешен бизнес. Наличието на правилната име за вашия бизнес е много важно. Вашият домейн е основата на вашето онлайн присъствие и може да създаде или разруши вашия бизнес. Нужда от помощ? Чувствайте се свободни да се свържете с нас, когато имате въпроси или се нуждаете от помощ.

Определяне на бюджета за покупка на домейн

Оценка на домейн: Цена Vs. стойност.

Стелт преговори: Останете напълно анонимни по време на преговорите.

Трудни преговори: Откриване и директно договаряне със собствениците на домейни, които не искат да бъдат намерени.

Независимо дали търсите да намерим идеалния купувач и най-висока възвръщаемост или имате нужда от бързи пари, ще направим всичко по силите си. За последните 10 години имаме продажби на първокласни .СОМ домейни за няколко стотин хиляди $$$

Големите брандове все повече се съсредоточават въру оптимизирането на домейн портфолиото си. Правилните домейни са силен инструмент за фирмите, стига да бъдат използвани по предназначение. Те са подходящи както за маркетинг кампании, така и за създаване на доверие към марката. Защитете бранда си. Media359 предлага пълен набор от услуги, от стратегическо ръководство до ежедневно управление. Използването на нашият опит, дава възможност на бизнеса да защити по-ефективно свойте марки и да извлече максимума от домейн портфолиото си.

Голбален проблем при защита на бранд и интелектуална собственост е неправомерното използване на домейни. Тази нелоялна практика струва милиони на компаниите, извършващи дейност в интернет. За да се справи с този проблем, Media359 предлага услуга за защита на бранд, наречена “Защита на Бранд” или ( Brand Protect ). Независимо дали току-що започвате да оценявате влиянието на кибер-престъпленията върху вашия бизнес или сте се борили с този проблем от години, Brand Protect е правилното решение за вас.

WHOIS търсене – след като законът ( GDPR ) влезе в сила на 25 май 2018 г. настъпиха промени при отразяването на публичната информация за домейните. WHOIS често се използваше за извличане на информация за конкретен домейн. При търсенето в WHOIS обикновено се връщаше информация, като например лицето или организацията регистрирали домейна, датата на изтичане и регистратора на домейни. Търсенето в WHOIS беше полезно за идентифициране на собствеността върху домейн, това от своя страна отваряше вратата за много спамъри… Сега всичко е различно, имате нужда да откриете собственик на домейн? Пишете ни!

1. Как се осъществява прехвърлянето и заплащането на домейн?

Всички транзакции и информация са 100% сигурни при нас, както и при нашите платежни партньори PayPal, Escrow, Undeveloped или Банкова институция.

2. Как се сменява собственост на домейн? Всички наши домейни са в GoDaddy и би било чудесно ако и вие имате акаунт там. Не се притеснявайте, дори и да нямате, винаги можете да си откриете, става за по-малко от 2 мин. В редки случай когато клиент не желае да си отвори акаунт в GoDaddy, просто ще трансферираме домейна в желан от вас регистратор. Тази процедура отнема повече време 1-10 работни дни.

Каква е вашата комисионна? Ние таксуваме 15% от общата продажна цена на домейна.