хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес лесно ще се жертвате за благото на другите. Някак с цялото си същество ще усещате от какво имат нужда хората около вас и ще правите всичко, за да им го доставите. Междувременно си задайте и простичкия въпрос – самите вие от какво имате нужда.

Телец

Благата днес ще са по отношение на комуникациите. Ще намирате лесно и бързо цялата информация, от която се нуждаете, че и в повече. Ще общувате лесно, бързо и ефективно, а при това и бързо ще забравяте всичко. Лек и ненатоварващ ден за вас.

Близнаци

Днес имате нужда да усещате сигурността на пълния си джоб. Да празниците са изпитание почти за всеки, но не е ли и истина, че количеството на парите ни зависи от нас самите. Помислете малко над въпроса днес – какво ми е отношението към парите и те лоши ли са или са просто символ. Отговорът ви е много важен, защото от него зависи дали чакате заплатата или вие раздавате заплати.

Рак

Днес ще сте като нови – силни, сигурни, уверени. Разбира се големината на банковата сметка ще определя нивото ви на сигурност, но все пак вие имате нещо много по-ценно – себе си и своите качества. Повярвайте си, знайте, че нямате нищо по-ценно от себе си и тогава продължете напред. Ден за сигурност и стабилност, вдъхнете ги и на другите.

Лъв

Отново влизате в старата схема на отговорности. Имате неща за довършване, срокове за спазване, планове за изпълняване. Спокойно, отпуснете се, дишайте. Притеснението няма да ви помогне, бъдете релаксирани, тогава отговорите сами ще дойдат при вас.

Дева

Силата ви днес е във вашите идеи и в приятелите, които имате. Ден за работа в екип. Намерете своето уникално място и действайте. Може да сбъднете една своя мечта.

Везни

Днес ще изразявате себе си практично. Ще имате нужда от приятели, които да ви осигурят вътрешното усещане за стабилност. Можете да свършите много неща, но ако получите нужното внимание.

Скорпион

Днес ще сте на тема относителност и независимо от изключителната ви практичност, ще правите доста непрактични неща. Вдъхновение и отимизъм, безпричинна вяра ще са вашите козове за днес. И наистина може да спечелите играта, ако продължавате все така.

Стрелец

Вашата тема за днес ви е до болка позната – сътрудничество. Какво включва едно сътрудничество и доколко то е изгодно и за двете страни. Вие прекрасно можете да видите всички плюсове и минуси, но какво знание ви дава това за вас самите. И още един въпрос за размисъл – обещанията, смисълът от тях, спазването им. Днес наистина ще имате какво да осъзнавате в общуването. Успех!

Козирог

Ден за социализиране. Днес най-малкото изслушайте другите и си позволете да приемете, че има и други истини освен вашата. Уроците в този живот идват чрез другите и днес е ден за учене в практиката – изслушване, споделяне, компромис, приемане, любов.

Водолей

Какво ли са ви подготвили звездите за днес? Може би някое ново интересно занимание. Ден, в който да направите нещата по съвършен начин. Ще търсите практическата им страна и тяхната полезност и определено ще я откривате.

Риби

Ще изпитвате вътрешна нужда да създавате, да творите нов, по-красив свят. Сякаш идеите ще ви засипват или поне желанията. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, позволете си да блеснете със своите знания и умения, а те определено са повече, отколкото предполагате.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени