В Левски предстоят важни месеци за бъдещето на клуба. От компанията "Юнайтед Груп" вече официално признаха, че имат апетити да придобият мажоритарния пакет акции на "сините", пише "Тема спорт". Наскоро те проведоха финансов и правен анализ на столичани, резултатите от които бяха представени и в момента се разглеждат от ръководството на "Юнайтед Груп" и "Спорт Рипъблик". От своя страна треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели преди дни, че всичко в клуба е на пауза с планирането на бъдещи действия заради интереса на мощната международна компания.

Но не така стоят нещата при обмислянето на зимната селекция на тима. На "Герена" са анализирали обстойно случващото се и са съставили два плана за нейното осъществяване. Първият, който е най-желан от "сините", е мажоритарния пакет акции да бъде придобит от "Юнайтед Груп" и новите собственици да отпуснат добри средства за закупуването на футболисти за зимната селекция. На "Герена" от много време не се е случвало да извадят сериозна сума за нов играч. Станимир Стоилов вече е набелязал няколко футболисти, които иска да има в тима си. Помощникът му Цанко Цветанов сподели, че ще бъдат взети един или двама, но бройката може да нарасне при наличието на свежи средства в клуба.

Но "сините" се готвят и за вариант "Б", ако не се осъществи мечтаният замисъл. Мъри и помощниците му са гледали и изявите на футболисти, които да бъдат привлечени на "Герена", без да се плаща трансферна сума. Треньорът на столичани вече направи няколко удара с привличането на подобни играчи – Цунами, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Георги Миланов и Илия Стефанов. Единствената грешка на Стоилов до момента бе хърватският защитник Анте Блажевич, но той ще си тръгне от клуба през зимата.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени