Понеделник кара много хора да се тревожат. След свободен от стрес уикенд от работа, първият ден от седмицата поставя хората отново в мелето.

Има много шеги за отиването на работа в понеделник, като потребителите на социалните мрежи намират деня за изключително бавен и скучен.

Но сега Световните рекорди на Гинес също взеха под внимание омразата срещу понеделник, определяйки го като „най-лошия ден от седмицата“.

Това означава, че можете официално да обвините понеделник за вашата заядливост.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">we&#39;re officially giving monday the record of the worst day of the week</p>&mdash; Guinness World Records (@GWR) <a href="https://twitter.com/GWR/status/1581920448555544576?ref_src=twsrc%5Etfw">October 17, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Ние официално даваме на понеделник рекорда за най-лошия ден от седмицата“, съобщи Световните рекорди на Гинес в официалния си Twitter в понеделник.

От създаването си до 1999 г. е известна като Книгата на рекордите на Гинес.

Книгата с рекорди се издава ежегодно, в която се изброяват световни рекорди както за човешки постижения, така и за крайностите на естествения свят.

Световните рекорди на Гинес досега са продали 143 милиона копия и сега са глобална марка с офиси в Лондон, Ню Йорк, Пекин, Токио и Дубай.

Неговите съдии са на място по целия свят.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени