След като няколко пъти концертите му бяха отлагани, Георги Христов отново подготвя голямо събитие в зала 1 на НДК. Концертът ще бъде с по-различна програма на 10 ноември. Освен неговата група "Черно и бяло“, специален гост ще бъде Нели Рангелова, пише varna24.bg.

В "Тази неделя" по bTV певецът споделя, че новата му песен "Предатели – играещи приятели…“ напълно описва ежедневните ситуации.

"Заобиколени сме от пошлост от бездарие. Можещият човек стои встрани, той не е нагъл“, казва Христов.

"Пандемията и войната открадна 3 години от живота. Всичките тези забрани, с които живеехме, забравиха културата и изкуството, което е жалко. Лишиха ме от живота де факто. Никой не помисли за нас. Държавата ни захвърли на боклука. Помислиха за ресторантьори и таксиметрови шофьори, но не и за нас.", недоволен е от ситуацията артистът.

Признава, че почти винаги е бил сам, но едва преди 5 години се е почувствал самотен. Майка му е живеела неговия живот, за нея той говори изпълнен с емоции. Най-важния урок, който тя му дава е да бъде такъв какъвто е, "да не се променям, да отстоявам себе си, без, разбира се, да преча на другите“.

Артистът говори за една единствена любов, която не му изневерява през годините – музиката – "Женен съм за песента“.

За специалния си режим дебело подчертава: "Пия алкохол с връх лед, само газирана вода, зимата ходя разгърден. Колкото повече робуваш на нещо, то става по-нежно и е по-склонно на заболявания“.

Източник: fakti.bg

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени